skip to Main Content

INICIACIÓ A LA MEDITACIÓ

La meditació és un procés de despertar de la consciència que aporta serenitat, claredat mental i energia vital.
Meditar és un art que podem aprendre tots. És un hàbit que s’incorpora progressivament a la vida quotidiana fins que esdevé un procés natural i espontani.
És un camí excel·lent per calmar el renou mental constant i repetitiu que envaeix la ment i caminar en direcció a l’atenció plena tan necessari per a la salut integral d’avui en dia.
Pot practicar-se a casa o a l’aire lliure, sol o en grup, passejant o aturat, durant cinc minuts o durant tot el temps de què disposis i no requereix material. Però quan entrenam cal establir una rutina perquè esdevingui un procés natural i sense esforç.

L’objectiu de la meditació és aconseguir un estat de relaxació interior i exterior, un benestar real i una actitud positiva, un equilibri espiritual.
Hi ha múltiples maneres de meditar, i cada un de nosaltres hem d’experimentar els diferents tipus fins a trobar el més agradable i el que s’ajusti més a la nostra forma de ser.

En aquest taller d’iniciació a la meditació s’ensenyarà la seqüència necessària per aconseguir un estat neutral de la ment per poder iniciar la meditació. S’explicaran els diferents tipus de meditació i en practicarem alguns tipus.

– Meditació del xacres.
– Kundalini.
– Visualització guiada.
– Meditació zen.
– Mindfulness.
– Vipassana.
– Mantras.
– Meditació amb cristalls.
– Meditació activa.
– Ioga.
– Qi Cong.
– Tai-chi.
– Walking meditation.
– Meditació del cor.
– Meditació concentrativa.

Beneficis de la meditació:

· Millora l’estat físic, mental i espiritual a través de la nova capacitat de relaxació i expansió. Redueix l’ansietat i per tant l’insomni, irritabilitat i fatiga.

· Augmenta la ment positiva, que permetrà transitar el sofriment amb més facilitat.

· Desplega la capacitat creativa i artística de cada persona i facilita la visualització dels objectius vitals de la persona i augmenta l’autoestima.

· Redueix la tendència general a jutjar a l’altre i a jutjar-se a un mateix, permetent una alliberació i un centrament en una vida més tranquil·la.

HORARI

18 FEBRER 2020
25 FEBRER 2020
3 MARÇ 2020
10 MARÇ 2020
17 MARÇ 2020

17.30 A 20 H

PROFESSORA

PREU

Back To Top