skip to Main Content
Margalida Salas

MARGALIDA SALAS CALDENTEY

Encuriosida per entendre persones i històries, relacions i creacions, arts i processos, decideixo estudiar Psicologia a la Universitat de Barcelona, amb Habilitació Sanitària.
Gairebé de forma simultània m’endinso cap a l’art com a eina terapèutica i estudio el Màster en Teràpies Artístiques i Creatives: Artteràpia, Dansa Moviment Teràpia, Musicoteràpia i Teatre terapèutic.
Interessada en la formació de l’ésser humà faig un Màster en Psicologia Infantil. Poc després, considerant que la família i l’escola són la gran influència en els infants, agafo una perspectiva sistèmica que en un primer moment em duu a formar-me en Pedagogia Autodidacta, Learning by doing i en Pedagogia Montessori, entre altres. Treballo uns anys impulsant projectes educatius innovadors i acompanyant tant en edat d’infantil com en primària i secundària.
Finalment em decanto per a la consulta psicològica, acompanyant tant dificultats emocionals i relacionals com d’aprenentatge. Tot formant-me en Teràpia familiar sistèmica i de parella, també treballo des de fa anys com a psicòloga en els Serveis Socials.
Si més no, les arts recorren tot aquest procés, essent professora de dansa, ballarina i coreògrafa en musicals i projectes teatrals, tot organitzant formacions i esdeveniments en aquest àmbit.
Som creadors innats, amb tota potència a dins nosaltres, ésser-ne conscient de tanta capacitat, com del paper què juguem en cada situació, és el camí que acompanyo, des del respecte, l’escolta, el ritme, la mirada.

CONTACTA

Back To Top